0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنفرانس ملی شیمی، نانو مواد، پلیمر- چالش ها و کاربردها
بررسی فرایند استخراج عصاره قهوه توسط فرایند تقطیر با مایکروویو
نویسندگان :
محمد حسین کارگر طرازکوهی
1
بهروز عباسی سورکی
2
1- دانشگاه گیلان
2- دانشگاه گیلان
کلمات کلیدی :
استخراج،عصاره گیری،قهوه،تفاله قهوه،مایکروویو،بیودیزل
چکیده :
در این پژوهش به بررسی استخراج عصاره قهوه توسط امواج مایکروویو پرداخته شد چرا که برای استخراج، امواج مایکروویو دارای بازدهی بسیار بالاتری نسبت به سایر سیستم های عصاره گیری قدیمی است و از نظر اقتصادی و زمانی مقرون به صرفه است. قهوه به عنوان ماده مورد استخراج بسیار اقتصادی و مفید است؛ زیرا امروزه تفاله قهوه مصرف شده اسپرسو که یک ماده ضایعاتی است به وفور در رستوران ها و کافه ها و حتی محیط های خانگی تولید می شود که میتواند منبعی کم هزینه و غنی از مواد باارزش باشد. مطالعه روی تفاله های قهوه مصرف شده (SCG) به عنوان یک خوراک بالقوه بیودیزل در سال های اخیر، عمدتا از استخراج با حلال برای به دست آوردن روغن قهوه آغاز شده و سپس آن را در دو مرحله به بیودیزل قهوه تبدیل میکند، استری سازی اسیدی و سپس ترانس استریفیکاسیون قلیایی . تفاله قهوه های عصاره گیری شده ابتدا خشک شده و سپس با کمک امواج مایکروویو عصاره گیری شدند و در نهایت مواد باارزش آن را جدا کردند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تحول راهبردهای تصمیم گیری در کسب و کار با تلفیق هوش مصنوعی مولد و داده محوری : فرصت ها، چالش ها و مسیرهای آینده
محدثه منافی - زلیخا جهانبخش نقده
پیچیدگی محاسباتی الگوریتمهای کدگذاری کلاسیک به کوانتومی: مقاله مروری
حامد تقوایی - مسرور حسن
تدوین راهکارهای تقویت فرهنگ مبارزه با فساد اداری در سازمانهای دولتی نمونه گمرک جمهوری اسلامی ایران
علی اکبر حاجی زاده - علی ربیعی - ماشاالله ولیخانی دهقانی - عبدالرحیم رحیمی
شبیه سازی دوفازی و آنالیز عددی، نقش تعداد گذرگاه های تیوب بر روی میزان بهینه انتقال حرارت و فاکتور بهینه طراحی حرارتی و هیدرولیکی در مبدل حرارتی پوسته و لوله واحد بنزن پالایشگاه نفت تهران
علیرضا سرکاری
مروری بر محافظه کاری در حسابداری با تاکید بر پژوهش های آن در ایران
محمدکاظم کرونی - الناز سبزه ئی - محسن حمیدیان
بررسی نقش تعدیلکننده رضایت مصرفکننده از خدمات و تصویر برند بر رابطه بین کیفیت ادراک شده خدمات و قصد خرید مجدد
دکتر شهرزاد سراج - امیر مرتضی پیشوا
Thermodynamic properties of (KCl/KSCN/H2O) ternary electrolyte solution by potentiometric method at T=298.15 ± 0.1 K
Mohammad Ali Bagherinia
A review on synthesis and applications of ZIF-67
Maedeh M. Naseraei - Hassan Adeli - Seyed Reza Nabavi - Hamed Salimi-Kenari
تحلیل اثربخشی سیستمهای پشتیبان تصمیمگیری مبتنی بر هوش مصنوعی در توسعه اقتصاد هوشمند
محمدرضا کریمی - مرتضی وحدتی
مدل سازی دوبعدی پتانسیل و ولتاژ آستانه برای ترانزیستورهای نانوسیمی با دریچه دو کاناله کوتاه
رضا اکبرپورانی - جواد کرمدل - حسن قلمی باویل علیایی - روشنک رفیعی نظری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.3.1