0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنفرانس ملی شیمی، نانو مواد، پلیمر- چالش ها و کاربردها
ویژگیهای منسوجات با قابلیت تغییر رنگ
نویسندگان :
مریم بیرامی
1
امین مفتاحی
2
1- دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران جنوب
2- دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران جنوب
کلمات کلیدی :
منسوجات هوشمند،رنگ ترموکرومیک،رنگ فوتوکرومیک،منسوجات پزشکی،منسوجات فنی
چکیده :
منسوجات با قابلیت تغییر رنگ در سالهای اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته و تحقیقات گسترده ای در این زمینه انجام شده است. مواد تغییر رنگ دهنده دسته ای از مواد هوشمند هستند که ویژگیها ی متمایزی را نسبت به رنگدانه ها و رنگ های معمولی دارند. هنگامی که این مواد در معرض یک محرک خاص مانند تغییر نور، دما و یا pH قرار می گیرند، تغییرات رنگی برگشت پذیری را نشان می دهند که امکان معرفی کیفیتهای پویا و تعاملی را به منسوجات می دهد. بر همین اساس در این مقاله به بررسی ویژگیهای رنگهای ترموکرومیک و فوتوکرومیک و کاربرد آنها در انواع منسوجات پرداخته شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مواد هوشمند مواد حافظه دار
مهرداد برون
تأثیر مسئولیت اجتماعی شرکتی بر کاهش آشفتگی مالی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
عارفه محقق - فاطمه مرجانی
طراحی شهری با رویکرد خلق مکان سوم (مورد پژوهی: بلوار فردوس، منطقه پنج شهرداری تهران)
غزاله باقری بهشتی - الهام امینی
تاثیر هوشمندسازی شهرها در توسعهی فرصتهای کارآفرینی
علیرضا امیدوند
مقایسه فیلتر پایین گذر گوسی فرکانسی و فیلتر پایین گذر ایده آل برای حذف نویز فلفل نمکی
جلال ایزی - نیلوفر فرناد - یاسر علمی سولا
بررسی تاثیر افشا مسئولیت اجتماعی و مالکیت نهادی بر عملکرد شرکت
محسن حمیدیان - محمد رضا روشنی گیلوایی
نقش توسعه جهانی ارزهای دیجیتال در مدیریت نقدینگی شرکت ها
محبوبه کمالی دولت آبادی - شهرام چهارمحالی - حسین بدیعی
بررسی عملکرد سازمان فضایی خانه های یک طرف ساخت پهلوی اول شیراز (مطالعه موردی: خانه ذاکری)
فاطمه کاکایی - طاهره نصر - هادی کشمیری - حامد مضطرزاده
تعیین ضرایب فعالیت میانگین محلول آبی الکترولیت CaCl2، MgCl2، CoCl2 و KCl به روش پتانسیومتری و بررسی مدل ترمودینامیکی
محمدعلی باقری نیا
سیستم توصیه کننده ترکیبی برای خدمات بانکی شامل کالاکارت بر اساس رفتار مشتری
قادر امیری فرد - زینب رضائی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.3.3