0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنفرانس ملی شیمی، نانو مواد، پلیمر- چالش ها و کاربردها
یافتن یک کران بالا برای اندیس سومبور در گراف ملکولی فنلین
نویسندگان :
امیر بهرامی
1
علیرضا گیلانی
2
1- ، واحد ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، ماهشهر، ایران
2- واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
کلمات کلیدی :
اندیس سومبور
چکیده :
شاخص های توپولوژیکی، مقدارهای عددی هستند که از گراف ملکولی ترکیبات شیمیایی حاصل می شوند. این شاخص ها بر پایه فاصله در گراف ها می باشند که به طور گسترده برای نشان دادن روابط بین ساختار مولکولی و خواص فیزیکوشیمیایی مانند نقطه جوش، سرعت انتقال انرژی و ... بکار می روند.در این مقاله قصد داریم یک کران بالا برای یکی از شاخص های توپولوژیکی موسوم به اندیس سومبور در گراف ملکولی فنلین ها تعیین می نماییم. کلمات کلیدی: اندیس سومبور، ، خواص فیزیکوشیمیایی، شاخص های توپولوژیکی،، گراف ملکولی، نظریه گراف
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش توسعه جهانی ارزهای دیجیتال در مدیریت نقدینگی شرکت ها
محبوبه کمالی دولت آبادی - شهرام چهارمحالی - حسین بدیعی
اقتصاد کم کربن و حسابداری گازهای گلخانهای
سامان محمدی - نگین عرب - نگین فیضی ورله
بررسی تاثیر ویژگیهای هیئت مدیره بر کیفیت حسابرسی با تاکید بر ساختار مالکیت
فاطمه صالحی یانسری - حسین کاظمی
Intelligent logistics control procedure
Sepehr Ghorbani - Hamed Rezaei - Hossein Bazargani - Ahmad Bitaraf - Yaser GhasemiNezhad
Thermodynamic properties of (KCl/KSCN/H2O) ternary electrolyte solution by potentiometric method at T=298.15 ± 0.1 K
Mohammad Ali Bagherinia
تلفیق لایههای دور سنجی با استفاده از روش های دانش محور جهت بارزسازی آلتراسیون های برگه 1:100،000 ماهنشان
پیمان افضل - معین شریفی - محمود مختاری
استفاده از انرژی تجدید پذیر در راستای توسعه معماری پایدار
بهاره نوشادی - علی شمس الدینی
تحلیل رابطه نوع مصالح نما و میزان مصرف انرژی ساختمان با استفاده از روش های شبیه سازی (مورد مطالعه: یک ساختمان مسکونی نمونه در شهر تهران)
پریسا محجوب - علیرضا کریم پور
چارچوبی مبتنی بر شبکههای گراف عصبی و یادگیری تقویتی برای بهینهسازی مقیاسپذیر و امن سیستمهای ذخیرهسازی توزیعشده
علی اصغر فلاح
تأثیر روشهای تاریخگذاری برچسبهای مواد لبنی و دانش و اعتماد مصرفکنندگان بر ریسک ادراکشده از مصرف محصول و تمایل به مصرف با هدف کاهش ضایعات مواد غذایی
شهرزاد چیتساز - حمید حدادیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.3.1