0% Complete
صفحه اصلی
/
نخستین همایش هوش مصنوعی و پژوهش های نوظهور: همگرایی انسان و سیستم های هوشمند
بررسی هوش مصنوعی و تجربه خرید دیجیتال مشتری در بازاریابی
نویسندگان :
زهره حاجیها
1
محمدامین حسنی کبوترخانی
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
کلمات کلیدی :
بازاریابی،تجربه مشتری،سفر مشتری،هوش مصنوعی.
چکیده :
چکيده - پژوهش حاضر با هدف بررسی هوش مصنوعی و تجربه خرید دیجیتال مشتری در بازاریابی انجام شده است. هوش مصنوعی به طور گسترده در بخش خدمات برای افزایش تجربه خرید دیجیتال مشتری و کسب مزیت رقابتی مورد استفاده قرار گرفته است. با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی می توانید محصولات با کیفیت و عملکرد بالا را برای خرید انتخاب کنید. خرید محصولات با استفاده از هوش مصنوعی به شما کمک می کند تا بهترین تجربه خرید را داشته باشید. تجربه هوش مصنوعی شامل نقاط تماس دیجیتال، زمینه ها و کیفیت می باشد. تجربه هوشمند مشتریان از طریق فناوری بدست می آید و ارتباط بسیار نزدیکی با ابعاد شناختی، عاطفی و رفتاری مشتریان دارد. به طور کلی کسب و کارها باید توسعه و پیاده سازی محرک های هوش مصنوعی را در الویت قرار دهند تا تجربیات مشتریان را افزایش دهند و با تمرکز بر قابلیت استفاده، پاسخگویی و اشتیاق شرکت ها می توانند سطوح بالاتری از رضایت و وفاداری را به همراه داشته باشند و در نتیجه مزیت رقابتی پایدار در بازار دیجیتال به دست می آید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر محافظه کاری در حسابداری با تاکید بر پژوهش های آن در ایران
محمدکاظم کرونی - الناز سبزه ئی - محسن حمیدیان
شناسایی و اولویت بندی اجرای موانع بانکداری اسلامی در ایران
فرشاد خالوزاده
دیدگاههای جدید درباره اکوسیستمهای نوآوری و سازگاری آنها با اهداف توسعه پایدار
مهدی زینالی - رعنا شهدآور - فرخ وحدتی
بررسی مفهوم آستانگی در معماری ایرانی (نمونه موردی: مسجد امام اصفهان)
سارا صفدریان - ژیلا رضاخانی
طراحی و پیاده سازی مدل یکپارچه الگوریتم یادگیری ماشین با الگوریتم بهینه سازی فراابتکاری به منظور تشخیص سرطان سینه
محدثه برقی - روشنک رفیعی نظری
استفاده از روش رگرسیون پانل برای بررسی تأثیر متغیرهای رقابت و بانکداری سایه بر سودآوری بانکها
فاطمه زندی - فرشاد خالوزاده
مولفه های کیفیت محیطی موثر بر روانشناسی انسان
زهرا سبزعلیان
َAI-Assisted Language Education Research: Areas and Tools
Marzieh Bagherkazemi - Nasibeh Bagherpour - Leila Khalili Sarafi
Thermodynamic properties of (KCl/KSCN/H2O) ternary electrolyte solution by potentiometric method at T=298.15 ± 0.1 K
Mohammad Ali Bagherinia
حذف رنگینه آلی متیلن بلو از محلول های آبی توسط خاکستر پوست بادام زمینی
امیرحسین نیازی سیاه اسطلخی - سید حسن زوار موسوی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.3.3