0% Complete
صفحه اصلی
/
دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین در انرژی و مواد
مطالعه روش ساخت نشاسته مالئیکه شده و قابل ذوب
نویسندگان :
سمیه محمدیان (دانشگاه پیام نور)
کلمات کلیدی :
نشاسته قابل ذوب
چکیده :
هدف از این تحقیق بررسی اصلاح فیزیکی- شیمیایی نشاسته با گلیسرول و مالئیک انیدرید می باشد. امروزه نشاسته به دلیل ساختار پلیمری و زیست تخریب پذیری در طبیعت مورد توجه بسیاری می باشد. به این منظور براي بهبود جريان-پذيري در دستگاه هاي فرايند، معمولاً نشاسته با نرم كننده اي مانند گليسرول تركیب مي شود. بعلاوه، در اینجا به منظور افزایش سازگاری آن با دیگر پلیمرها، از مالئیک انیدرید استفاده شده است. اختلاط مواد شامل نشاسته، گلیسرول و مالئیک انیدرید در مخلوط کن داخلی در دما ها، و زمانهای فرایندی مختلف و مقادیر مختلف مالئیک انیدرید، در حالت مذاب انجام شد. سپس میزان استخلاف مالئیک انیدرید روی نشاسته برای همه نمونه ها اندازه گیری شد و اثر متغیر-های فرایند بر آن بررسی شد. مشخص شد که افزایش مالئیک انیدرید تاثیر بسیار خوبی بر افزایش درجه استخلاف دارد. افزایش دما در زمان های ابتدایی اثر قابل توجهی بر میزان استخلاف دارد و بیشتر از آن، افزایش زمان موجب کاهش نرخ مقدار استخلاف مالئیک انیدرید می شود که نشان دهنده حساسیت واکنشگر ها به دمای بالا می باشد. افزایش زمان فرایند نیز تا جایی که منجر به تخریب مواد نمیشد، اثر افزایشی بر میزان اصلاح شیمیایی نشاسته داشت.
لیست مقالات
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 34.5.2