0% Complete
صفحه اصلی
/
دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین در انرژی و مواد
ارزیابی تاثیر افزایش سرعت هوای ورودی روی بازده دستگاه میوه خشک کن خورشیدی ساخته شده توسط نویسندگان
نویسندگان :
علی بلالی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان) , مرتضی رجب پور (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب)
کلمات کلیدی :
میوه خشک کن خورشیدی،تاثیر سرعت در خشک شدن میوه ها،جسم سیاه،خشک شدن میوه سیب
چکیده :
پژوهش زیر در مورد چگونگی ساخت یک میوه خشک کن خورشیدی می باشد که با استفاده از خاصیت جسم سیاه و بهره گیری از انرژی پاک خورشید ساخته شده است که به وسیله آن میتوان رطوبت موجود در میوه ها و سبزی ها را به جهت نگهداری طولانی مدت تا میزان استاندارد کاهش داد و باعث افزایش تولیدات بهداشتی محصولات باغی و افزایش ظرفیت نگهداری آنها شد . کارکرد این دستگاه محقق ساخت را به طور نمونه برای میوه سیب در سرعت هوای ورودی مشخص به دستگاه ، در ضخامت ثابت و در حالت گرمکن دار و خورشیدی مورد پایش قرار دادیم که ملاحظه شد تغییرات سرعت رابطه معنا داری با خشک شدن محصولات دارند . از طرفی ساخت اینچنین دستگاه هایی سبب افزایش امید باغداران جهت فراوری درست و بهداشتی محصولاتشان و کسب درآمد مناسب تر و افزایش اشتغال زایی برای نیروهای بومی شهر ها و روستا ها خواهد شد تا بتوانند با بهره گیری درست از انرژی پاک خورشید ضمن کسب درآمد مناسب تر ، ظرفیت نگهداری محصولات خود را بالاتر ببرند .
لیست مقالات
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 34.5.2