0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنفرانس ملی شیمی، نانو مواد، پلیمر- چالش ها و کاربردها
بررسی فرایند استخراج عصاره قهوه توسط فرایند تقطیر با مایکروویو
نویسندگان :
محمد حسین کارگر طرازکوهی (دانشگاه گیلان) , بهروز عباسی سورکی (دانشگاه گیلان)
کلمات کلیدی :
استخراج،عصاره گیری،قهوه،تفاله قهوه،مایکروویو،بیودیزل
چکیده :
در این پژوهش به بررسی استخراج عصاره قهوه توسط امواج مایکروویو پرداخته شد چرا که برای استخراج، امواج مایکروویو دارای بازدهی بسیار بالاتری نسبت به سایر سیستم های عصاره گیری قدیمی است و از نظر اقتصادی و زمانی مقرون به صرفه است. قهوه به عنوان ماده مورد استخراج بسیار اقتصادی و مفید است؛ زیرا امروزه تفاله قهوه مصرف شده اسپرسو که یک ماده ضایعاتی است به وفور در رستوران ها و کافه ها و حتی محیط های خانگی تولید می شود که میتواند منبعی کم هزینه و غنی از مواد باارزش باشد. مطالعه روی تفاله های قهوه مصرف شده (SCG) به عنوان یک خوراک بالقوه بیودیزل در سال های اخیر، عمدتا از استخراج با حلال برای به دست آوردن روغن قهوه آغاز شده و سپس آن را در دو مرحله به بیودیزل قهوه تبدیل میکند، استری سازی اسیدی و سپس ترانس استریفیکاسیون قلیایی . تفاله قهوه های عصاره گیری شده ابتدا خشک شده و سپس با کمک امواج مایکروویو عصاره گیری شدند و در نهایت مواد باارزش آن را جدا کردند.
لیست مقالات
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 34.5.2