با استعانت از خداوند متعال، " اولین کنفرانس ملی معماری فردا _ شهر آینده : چالش ها و راه کنش های عصر هوشمند سازی" توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و با حمایت مؤثر ارگان ها، سازمان ها و مجامع علمی و دانشگاهی برگزار خواهد شد. با توجه به اهمیت موضوع و همچنین نقش سازنده آن در جامعه، این کنفرانس با مشارکت متولیان این امر که در یک طیف گسترده و مرتبط با زنجیره طراحی، برنامه ریزی، مدیریت و اجرا اعم از مسئولین، متخصصین ، مهندسین ، کارشناسان و صاحب نظران است، برگزار خواهد گردید. تا با ارائه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی، تجربی و همچنین پژوهش های نوین روز دنیا توسط پژوهشگران و محققین در راستای ارتقای سطح علمی با هدف گسترش تولید علم در جامعه در این حوزه و در نهایت تحقق اصول و نتایج سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی گامی استوار برداشته شود. تاکنون گردهمائی های متعددی پیرامون مسائل مختلف برگزار شده است؛ اما بدون تردید رشته های معماری و شهرسازی از رشته های پر اهمیت و پایه گذار توسعه پایدار در کشور می باشند. مسلماً بدون عمران و آبادانی و نگاه خاص به فرهنگ سازی هنری و بالاخص هنر اسلامی در کشور روند محرومیت زدایی و تعالی فرهنگی شکل نخواهد گرفت و همچنین پیشرفت سریع جوامع و نیازهای روز افزون آن ها به انجام طرح های مختلف معماری، شهرسازی و هنری بستگی داشته تا با یک برنامه ریزی صحیح و همه جانبه و پرورش استعدادهای جوان و نیز استفاده بهینه از ابزار و امکانات موجود در جامعه، گامی بلند در جهت ترقی و تعالی جامعه و دستیابی به توسعه پایدار و دستیابی به اهداف اسناد فرادستی برداشته شود.
در راستای گسترش تولید علم در جامعه و ضرورت تبادل اطلاعات صاحب نظران در این این حوزه، تیم برگزارکننده با هدف ايجاد فرصتي مناسب براي تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردهاي پژوهشي، پژوهش های کاربردی و علمی انديشمندان، پژوهشگران و دستاندرکاران حوزه های مختلف، همایش فوق را برگزار خواهد کرد.
رویکرد دبیرخانه علمی و اجرایی در برگزاری این برنامه ، جلب مشارکت تمامی مراکز علمی و حرفه ایی، تعامل با انجمن های ملی و بین المللی مرتبط و دعوت از صاحب نظران برجسته با هدف تعامل علمی از یک سو و افزایش خودباوری علمی در کشور، تمرکز بر مسائل و چالش های روز، طراحی محتوای علمی و کاربردی برای مسئولین است. امید است با حمایت محققان و صاحب نظران عزیز این مرز و بوم بتوان گام های استواری در گسترش تولید علم در جامعه اسلامی برداشت.